En god oplevelse

 

Vi har alle tiders minder fra vores ophold på Mpala Lodge og vil fortælle om muligheden for at kombinerer “The Big five” ferie med storvildtsjagt.

Vi valgte at kombinerer vores ferie med storvildtsjagt en enkelt dag.

Lars går meget på jagt i Danmark og har også prøvet flere forskellige jagt former både i Polen og Sverige, så derfor skulle der også afprøves jagt i Sydafrika.
Vi startede dagen meget tidligt, længe inden solen stod op, hvor Stacy kørte os ud til Adrian og de sporfinder der var med hele dagen, som tog os ud til et kæmpe jagtområde, hvor vi hele dagen kørte rundt, for at finde det rette dyr at skyde.

Vi havde set forskellige impalaer mv., men ikke nogen hvor vi kom på rigtig skudhold, da bushen også var rimelig tæt, den første uge i maj.

 

Sidst på eftermiddagen, stod der lige pludselig en kæmpe kudu, som Lars selv opdagede og han ramte den lige spot on. Det var en dejlig dag, hvor vi så en masse smukke dyr og bestemt en god måde at opleve Sydafrika dyr på.
Adrian leverede mørbraden fra Kuduen til Mpala og på vores opholds sidste dag, tilberedte kokken den bedste mørbrad, vi nogensinde har smagt.

Adrian var meget stolt over den flotte kudu som Lars skød og vi glæder os til at få den udstoppet kudu hjem, som skal hænges op i vores gang og minde os om vores storvildtsjagt Sydafrika og ikke mindst det pragtfulde ophold på Mpala.

Sådan en tur burde alle jægere unde sig selv og få en kæmpe natur oplevelse. Det var det i hvert fald for Anni   ka til trods for at hun ikke har jagttegn og aldrig har skudt et dyr.

Mange hilsner med tak for en fantastisk oplevelse fra
Lars og Annika Frederiksen